Header Ads

Végre megmutatta!! Ő Tilla ritkán látott gyönyörű felesége, akivel 23 éve élnek boldog házasságban: - Önök szerint is csodaszép?


Till Attila, Tilla senki számára nem ismeretlen, a TV2 műsorvezetője gyakran látható a tévé képernyőjén, feleségéről a gyönyörű Krisztáról viszont keveset posztol. Gyönyörű feleségével, Krisztával 1997-ben ismerkedtek meg. Krisztina akkoriban a már megszűnt TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt, árulta el a Hot! magazinnak. – A TV3-ban találkoztunk, ahol Kriszta adásrendező volt. Leadtuk a kazettát, és elment előttem a folyosón egy szép mosolyú, barna, hosszú hajú latin szépség, de úgy ment, hogy észrevegyem. Randira hívtam, nemet mondott, viszont megadta a telefonszámát. Felhívtam, találkoztunk, egy hét múlva hozzá költöztem, négy hónap múlva összeházasodtunk – mesélte a hetilapnak, és hozzátette, felesége nagyon okos nő, mindenről határozott véleménye van. A családalapítással sem vártak sok időt, első fiuk, Andor 1998-ban látta meg a napvilágot, később két öccse is született, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban érkezett. Legidősebb gyermekük 2018-ban ballagott el a gimnáziumból, Simon most júniusban töltötte be a 18. életévét, a sztárpár egy időben szeretett volna még egy kislányt, de úgy látják, hogy így is teljes már az életük. 2020-ban már a 23. évfordulójukat ünnepelték, erről pedig Tilla egy képet is posztolt! Ezúton is gratulálunk és sok boldog együtt töltött éveket kívánunk nekik!
“Ezen a napon általában nem szoktam dolgozni, hanem mindig együtt vagyunk 23 éve!!! Szeretlek Kriszta, a Sztárban Sztár után tali!”
loading...