Header Ads

JÖN A TÉL ÉS A KEMÉNY FAGY! Országos faggyal havazással, borzalmas hideggel köszönt be az igazi tél! EKKOR érkezik hazánkba:


JÖN A TÉL! Országos faggyal havazással, borzalmas hideggel köszönt be az igazi tél! EKKOR érkezik hazánkba:
Országos előrejelzés:
szerda
Túlnyomóan borult, párás, helyenként napközben is ködös időre lehet számítani. Több helyütt előfordulhat szitálás. A keleti, délkeleti szél néhol időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.
Országos előrejelzés: csütörtök
Túlnyomóan borult, párás, helyenként napközben is ködös időre lehet számítani, csak kisebb körzetekben szakadozhat fel a felhőzet és van esély napsütésre. Több helyütt előfordulhat szitálás. A déli, délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.
Országos előrejelzés: péntek
Túlnyomóan borult, párás, helyenként napközben is ködös időre van kilátás, csak kisebb körzetekben szakadozhat fel a felhőzet és van esély napsütésre. Helyenként előfordulhat szitálás. Néhol időnként megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.
loading...