Header Ads

Döbbenetes képet osztott meg LL Junior elhunyt kisfiáról Dávidkáról és most született kislányáról! Megkönnyeztük, mert annyira.. - Te is látod?


Nem tud betelni kislánya csodálatával L.L. Junior, aki Lili születése óta újra és újra tündéri fotókat oszt meg közösségi oldalán csodaszép gyermekéről. A zenész és felesége, Körtvélyessy Kinga lánya szeptemberben született, s a rapper már nemegyszer rácsodálkozott arra, hogy amikor csak ránéz, mintha a tragikus balesetben elhunyt kisfiát, Dávidkát látná, annyira hasonlít rá a kis Lili. – Nem is én vettem észre először ezt a hasonlóságot, hanem Kinga. Dávidka arca a mai napig előtte van, ahogy én is számtalanszor látom magam előtt a hároméves kisfiam képét – gondolkodott el Junior. – Kinga keresett is régi, újszülöttkori fotókat Dávidkáról, és odatette mellé Lilit. Megdöbbentő volt látni, mennyire hasonlít, olyan, mintha ő lenne. Ez a gének hatása lehet: Lacika fiam az édesanyjára hasonlít, de Dávidka és Lilike olyan, mint én voltam gyerekként.
Decemberi keresztelő
A vírus miatt el kellett halasztani a kis Lili keresztelőjét, de L.L. Junior leszögezte, az ünnepre már nem kell sokat várni. – Édesanyám nyaggat, hogy mikor lesz végre megkeresztelve az unokája, és tudom, a legjobb szándékkal sürget. Mindenképpen idén szeretnénk, ha sor kerülne rá, a tervek szerint decemberben jön el a nagy nap – árulta el Junior.
loading...