Header Ads

Harmincezerre büntették a 4 gyermekes anyukát Nagyatádon 8 után tíz perccel, ám az igazi meglepetés csak utána jött: - Éppen éhes gyermekeinek ment ételért, amikor..


Az atadhir.hu újságírója a szerda este 8-kor életbe lépett kijárási tilalom első félórájában kísért el egy járőröző rendőrpárost. A beszámoló szerint az első fél óra mérlege egy 30 ezer forintos helyszíni bírság és egy feljelentés volt.. 
Akik igazolni tudták, hogy munkába mennek vagy onnan jönnek, azokat elengedték a rendőrök. 8 óra után tíz perccel félreállítottak egy autót az Aradi utcában. Az azt vezető nőnek nem volt igazolása, de elmondta, hogy édesanyja hívta fel azzal: megmaradt némi vacsora, elvinné-e. A középkorú hölgy elmondta azt is, hogy négy éhes gyerek várja otthon, ezért úgy döntött, átugrik édesanyjához kocsival az ételért. A rendőröket ez nem hatotta meg, 30 ezer forintos helyszíni bírságot szabtak ki. Az egyik rendőr azért megjegyezte, hogy nem szereti ezt csinálni. Pár perccel később egy másik autót is megállítottak. A benne ülőről kiderült, hogy buszsofőr, éppen munkába igyekszik, igazolása pedig azért nincsen, mert azt aznap estére ígérte neki a munkáltató. Őt is megbírságolták volna, a buszsofőr azonban ezt nem fogadta el. Felajánlotta azt is, hogy a két rendőr felhívhatja a főnökét, de ők nem éltek ezzel a lehetőséggel. Az eredmény: egy feljelentés. A kijárási tilalom az kijárási tilalom.
loading...