Header Ads

10 perce jött a hír! A híres magyar virológus, OLYAT mondott a koronavírus ellenni védőoltásról, hogy.. Ha lesz ezek után, aki..


Jakab Ferenc: azonnal beadatnám magamnak az oltást, a kínait és az oroszt is..A koronavírus ellen fejlesztett oltóanyagok biztonságosak lesznek, és csak általuk lehet legyőzni a mostani járványt, mert.. 
Hangsúlyozta Jakab Ferenc virológus professzor, aki szerint a következő világjárványokat is állatról emberre terjedő kórokozók fogják előidézni, ezért a jövőben még nagyobb hangsúlyt kell fektetni ezek kutatására.írja a novekedes.hu. Én lennék az első, aki lesátorozna az oltóközpont előtt, abszolút vakcinapárti vagyok – mondta a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjának víruslaborjának vezetője, amikor az MTA Tudomány ünnepe rendezvénysorozata keretében tartott előadását követően megkérdezték: Beoltatná-e magát a koronavírus-elleni vakcinával. Jakab Ferenc professzor hozzátette: a vakcinafejlesztések kellőképpen körültekintően zajlanak, ezért nem félne beadatni az orosz és a kínai oltóanyagot sem, mert mindegyik jól ismert és bevált technológiákkal készül.-írja a novekedes.hu.
loading...