Header Ads

SÚLYOS VÁLTOZÁS!! Megváltoztatják a sírhelyek megváltását, parcellák megváltását, újraváltását MINDEN TEMETŐBEN! - Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:


Figyelem: változás jön a sírhelyek, parcellák megváltásánál Ezt tervezi a miniszter. Elképesztő bejelentéssel állt elő Lázár János:
Hatalmas és mindenki számára nagyon nagyon előnyös változást fog javasolni a sírhelyeknél! Minden családot érint, és komoly költséget jelent a sírhelyek megváltása.Lázár János azt mondta, hogy megszületni és meghalni a legdrágább ma Magyarországon. Jelenleg a költséges temetés és sírhely-megváltás után 25 év elteltével újabb sírhely-megváltásra kötelezik az örökösöket. Ha nem váltják meg újra az örökösök a sírhelyet, akkor azt felszámolják. Ez kegyeleti okokból igen aggályos.
A legtöbb ember lelkiismerete ezt nem hagyja, és pont erre játszanak a temetők üzemeltetői. Lázár János azt szeretné elérni, hogy szüntessék meg ezt a rendszert, és az egyszer megváltott sírhelyért ne kérjen újra pénzt a temető fenntartója. Ez az intézkedés jórészt az egyházakat sújtja, ezért a kormány kifizeti nekik a hiányzó összeget.
loading...