Header Ads

Stohl András tettére NINCSENEK szavak! EZ már tényleg sok! Az egész országot megdöbbentette: - EZ mégis HOGY jutott az eszedbe András??!

Stohl András tettére ezúttal tényleg nincsenek szavak! A színész műsorvezető most olyat tett, amiről sokáig beszélni fognak.

Stohl Andrást rengetegen szeretik, de sokan nem tudják neki elfelejteni azt az egy hibát, amiért börtönnel bűnhődött. A nagyszerű színész soha nem tagadta le a múltját, és abból sem csinál titkot, hogy érzelmes, empatikus ember. Mostanság ezt naponta érzékelhetik azok a tévénézők, akik a szeretik a TV2 A Piramis című vetélkedőjét, aminek ő a műsorvezetője. A formátum izgalmas, de ha nem a megfelelő ember állna ott a játékosok mellett, talán nem szeretnék ennyire az emberek. Stohl András most újra tanúbizonyságot tett emberségéről:
"A Piramis szerda esti adásában Katalin és Gábor voltak az egyik játékospár. A felvételre Barnus is elkísérte őket, akinek megígértem, ha nem ők jutnak tovább, teljesítem egy nagy vágyát. Az ígéret szép szó, így nemrég be is jelentkeztem náluk. 😁" - írja Instagram oldalán, amely mellett ott az ominózus videó. A színész ugyanis névnapján ajándékkal lepte meg a kisfiút.
Kattints a képre a videó lejátszásához!
Forrás
loading...