Header Ads

Patkánymérget etetett 3 éves kislányával Ez a Kecskeméti "anyuka" tegnapelőtt délelőtt, másnapra meghalt szegény Annácska.. A kiérkező mentősök is sokkot kaptak, mikor KIDERÜLT MIÉRT tette: - Mit érdemel az ilyen "anya"?!


Ismét egy szomorú, halállal végződő tragédia történt hazánkban 2020.10.19-én hétfőn délelőtt. Egy 3 éves kislány vesztette életét édesanyja "gondatlansága" miatt Kecskeméten. A 24 éves L. Andrea patkánymérget kevert kislánya ételébe. Ép ésszel szinte felfoghatatlan, miért tette. Mutatjuk a sokkoló részleteket:
Az édesanya elmondása szerint csak büntetésből és ráijesztés képen keverte a mérget a kislánya ételébe, mert annyira féltékeny volt arra, hogy élettársa sokkal többet foglalkozott a kislányával, a három éves Annával, mint vele. A szomszédok is értetlenül állnak az eset előtt, mert bár Andrea csendes és visszahúzódó fiatal asszony volt, szinte soha egy hangos szót, vagy veszekedést nem hallottak kiszűrődni a lakásból. A boncolás során kiderült, hogy a hároméves kislány valóban mérget evett.
A NYOMOZÓK ÉS A PSZICHOLÓGUSOK SZERINT AZ ANYA FÉLTÉKENYSÉGBŐL ÖLT:
Andrea élettársa, a 30 éves K. Attila valóban szívén viselte a három éves kis Anna sorsát, imádta szerette és mindent megadott neki. Mint nő később az orvosoknak is bevallotta, nem bírta elviselni, hogy párja más "nőhöz" is hozzányúl és úgy szereti mint a saját gyermekét. A pszichológusok szerint Andrea súlyos személyiség zavarban és beteges féltékenységben szenvedett, ami már korábban is okozott problémát az életében, azonban erről sem a párja, sem a közvetlen környezete sem tudott.
"A nő akkor keverhette bele a mérget kislánya ételébe, mikor a párja dolgozott." - számolt be a rendőrségi orvos szakértő. A Kecskeméti Rendőrkapitányság szándékosan elkövetett emberölés gyanújával vádolja az édesanyát, aki a nyomozók elmondása szerint egyáltalán nem tanúsított megbánást, vagy szomorúságot gyermeke tragikus halála miatt. Több pszichológus is megvizsgálta őt, akik szerint a 24 éves nő maximálisan tisztában volt tettei súlyával - számolt be a Bors.
Ép ésszel felfoghatatlan, hogy tehet egy "anyuka" ilyen szörnyűséget, és a tény maga, hogy hazánkban ennyi, anyaságra teljesen alkalmatlan szülő van... Kérjük ossza meg, ha ön is elítéli az ilyen "édesanyákat"!
loading...