Header Ads

MOST érkezett! Orbán Viktor üzent a nyugdíjasoknak: A 13. havi nyugdíj visszaépítéséről EZT a nagyon FONTOS dolgot jelentette be!


A Facebook-oldalán ismertette a kormányfő a 13. havi nyugdíj visszaépítésével kapcsolatos döntésüket.
Ismét a közösségi-oldalán tett bejelentést Orbán Viktor. Mutatjuk a pontos részleteket: A miniszterelnök videóbejegyzésben tudatta, hogy járvány ide vagy oda, az év elején megkezdik a 13. havi nyugdíj visszaépítését. „Ülést tartott az idősügyi tanács fokozott biztonsági intézkedések mellett, mert a mostani ősz az idősek számára nehezebb lesz mint a tavasz, nem szeretnék zsákbamacskát árulni. Az előttünk álló hónapok az idősek számára nehezebbek lesznek, mert az ország választópolgárai úgy döntöttek, hogy az ősszel nem zárjuk le újra az ország működését, hanem folyamatosan működésben tartjuk az intézményeinket, az iskoláinkat, a munkahelyeinket, a sportlétesítményeinket, a színházainkat és az idősügyi tanácshoz hasonló fórumainkat is. Ez fokozott figyelmet követel mindenkitől, a tőlünk fiatalabbaktól, de az idősebbektől is, hiszen a veszély jelentős. Ha nem vigyázunk és figyelünk egymásra, sok életet veszítünk el, olyanokat is, amelyeket egyébként megmenthettünk volna.
A mai idősügyi tanács legfontosabb témája a következő évi 13. havi nyugdíj visszaépítése lett. Mindenkit az izgat, hogy miután a járvány megviseli nemcsak az embereket, hanem a gazdaságot is, vajon lehetőség lesz-e arra hogy a korábban vállalt 13. havi nyugdíj visszaépítése megkezdődjön. Egyértelmű és világos választ adtam a kormány és a pénzügyminiszter nevében: a következő év elején megkezdjük a 13. havi nyugdíj visszaépítését. Járvány ide vagy oda” – mondta a videóban Orbán.
loading...