Header Ads

Ő Angela Merkel.. testőrök és védőpáncél nélkül bevásárol..Dollármilliárdokról dönt, mégsem kell félnie attól, hogy bántani akarnák. Nem fogják elhinni MIÉRT:

Ő Angela Merkel, Németország kancellárja, jelenleg világszerte a legnagyobb tisztelt vezető, a kvantum kémia tudósa politizálni kezdett (németül, angolul és oroszul tökéletesen beszél).
A világ legerősebb és legfontosabb gazdasága a világon, több mint 1550 milliárd dollárt exportálva évente. Viszont nem kapsz ingyen állami szolgáltatást, sem lakhatást, sem villanyt, sem gázt, sem képviseleti díjat, sem személyi szakácsot, sem vizet, sem telefont a Német Szövetségi Köztársaság költségvetéséből, és alázatosan éld az életed, mint bármely más német állampolgár ..Saját bevásárlással foglalkozik (egy berlini szupermarketben képzelt), saját bevásárlószatyrokat hord, kifizeti a vásárlásait, és ha parkolójegyet kap, saját zsebből fizet Egy újságíró kérdezte nemrég:
 - ′′Emlékszel, hogy tíz évvel ezelőtt csináltam róla egy képet ugyanabban a ruhában. Azt mondta neki: ′′Az a küldetésem, hogy német honfitársaimat szolgáljam, nem pedig modell legyek "
loading...