Header Ads

LESÚJTÓ hír érkezett, mely megrázta a hazai médiát! Árpa Attila gyógyíthatatlan beteg! EBBEN a SÚLYOS betegségben szenved pontosan:


LESÚJTÓ hír érkezett, mely megrázta a hazai médiát! Árpa Attila gyógyíthatatlan beteg. Árpa Attila az ATV-n futó, Mondd el Tatár Csillának! című vasárnapi műsorában nyílt meg, és mesélt először mentális betegségéről:
- Elárulta, hogy nárcisztikus szociopata. A megdöbbentő beismerés után a Borsnak részletesen is mesélt a személyiségzavaráról. – Ez egy gyógyíthatatlan betegség, illetve a betegség rossz szó, inkább úgy mondanám: pszichológiai rendellenesség, amit felismertem – kezdte Árpa Attila, aki filmjei kapcsán került kapcsolatba mentális betegekkel, s így ébredt rá saját problémájára. – Foglalkoztam pszichopata, szociopata, borderline és még sok fajta személyiségzavarral a filmjeimben megjelenő karakterek miatt a szo­ciopata típusban abszolút magamra ismertem. Egészen pontosan a nárcisztikus szociopatában. Ezt a felismerésemet pedig azóta orvosi szakvélemény is alátámasztja. – Az ilyen személyiségzavarban szenvedők – így én is – igazi lelki manipulátorok, zsarolók, betegesen birtokolni vágyóak, passzív agresszívek, s zseniálisan el tudják hitetni másokkal, hogy mindenben ők a hibásak. Az empátia és a megbánás mint olyan, nem létező jelenség náluk, maximum színjáték keretében, és sokféle érzelem sem tapasztalható a skálájukon. De rendkívül intelligensek, és tökéletesen tudják palástolni a problémát – mesélt állapotáról a Borsnak.
loading...