Header Ads

Kijárási TILALOM!? ISMÉT DURVA szigorítások jönnek a járvány miatt: DRÁMAI hangvételű üzenetben szólalt meg Orbán Viktor: (Videó!)


Nyugat-Európában, de Keleten is komoly korlátozásokat vezetnek be. Párizs — Új erőre kapott a koronavírus, bezár Európa! Több európai országban is robbanásszerű emelkedésnek indult a fertőzések száma, az új gócpont leginkább Kelet-Közép-Európa lett. Nyugat-Európából is aggasztó hírek érkeznek. Ennek következtében Franciaország, Németország és Olaszország is durva szigorításokat tervez. Olaszországban az egészségügy azonban nem bírja a terhelést: Rómában megteltek a kórházak, így a lélegeztetőgépet nem igénylő koronavírusos betegeket erre a célra lefoglalt szállodákba helyezik át. Orbán Viktor: a legfontosabb téma a koronavírus-járvány elleni védekezés:
A koronavírus-járványt, az ellene való védekezést és az ezzel kapcsolatos európai koordinációt nevezte a csütörtök délután kezdődő európai uniós csúcstalálkozó legfontosabb témájának Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelbe érkezésekor. A kormányfő a Facebook-oldalán elérhető videóban kifejtette: Az EU-s állam-, illetve kormányfők péntek estig tartó találkozóján megbeszélik, hogyan tudnák egymást segíteni és a védekezésben létrehozni egy európai szintű koordinációt. Orbán Viktor reményei szerint kapnak jó híreket arról is, mikor lesz vakcina, ahhoz milyen sorrendben és hogyan lehet majd hozzáférni, ideértve a magyarok lehetőségeit is.
MTI 2020. október 15.
loading...