Header Ads

Kedves Mindenki! Ő itt a nagymamám, aki súlyos beteg. Az orvosok szerint csak pár hete maradt hátra, ezért arra kérnék minden jószívű embert, hogy segítsen neki EZZEL: - Megtennétek érte és az unokájáért?


Kedves Mindenki! Ő itt a Nagymamám,a ki idén, 2020. November 10-én ünnepli 90. Születésnapját!  Sajnos évek óta küzd súlyos betegségével és a orvosok szerint már csak hetei, jobb esetben hónapjai lehetnek hátra. Ezért is szeretnék egy feledhetetlen meglepetést,különlegességet ajándékozni neki ezen a napon,amelyhez mindenki segítségét kérném,aki olvassa a bejegyzésem! Arra gondoltam,hogy képeslapot gyűjtenék neki születésnapi üdvözletekkel,versikékkel,mivel imád olvasni. Ma az én születésnapom van,és ma azt kívánom,hogy nagyon-nagyon sok képeslapot tudjak általatok ajándékozni az én Drága Nagymamámnak! Aki szeretne nekem ebben segíteni,az alábbi címre várom szeretettel a szülinapi üdvözlőlapot:
Bokor Imréné Erzsikenéni
2750. Nagykőrös,Szolnoki út 125.
Szeretném,hogy az ország minél több tájáról,akár külföldről is tudjon érkezni hozzá az üdvözlet.
A lapokra egy várost írjatok kérlek,honnan külditek. Hálás szívvel köszönöm mindenki jószándékú segítségét,minden szépet és jót kívánok nektek! 
KEDVES MINDENKI! Ő ITT A NAGYMAMÁM,AKI IDÉN, 2020. NOVEMBER 10-ÉN ÜNNEPLI 90. SZÜLETÉSNAPJÁT! SZERETNÉK EGY…KÖZZÉTETTE: TÓTHNÉ BÁLINT ZSUZSI2020. OKTÓBER 23., PÉNTEK
loading...