Header Ads

HIVATALOS sajtóközlemény! Orbán Viktor ELÁRULTA: Pontosan EKKOR ér véget a koronavírus Magyarországon!

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának vendége volt, ahol többek között beszélt az újfajta PCR-tesztről, a járványügyi intézkedésekről, valamint az újonnan meghozott egészségügyi törvényről. A miniszterelnök elmondta, hogy a koronavírus elleni gyógyszerkutatásra fordított pénz meghozta az eredményt, de majd csak akkor lehet véglegeset mondani, ha vége van a járványnak. Mint mondja, eddig is ismert volt, hogy Magyarországnak nagyon komoly orvoslegendái vannak, ennek pedig most láthatjuk a lenyomatát, bár a legnagyobb dolog az lett volna, ha mi fedezzük fel a vakcinát, de ez még nem adatott meg. Legutóbb amikor Brüsszelben járt, a Bizottság elnökének szegezte a kérdést, hogy mikor lesz vakcina a koronavírus ellen, hiszen az EU több gyógyszercéggel szerződött, rengeteg pénzt öl az ellenszer kidolgozásába. Az elnökasszony erre nem tudott választ adni Orbán Viktornak, annyit fűzött hozzá, hogy ez nem lesz hamarabb mint a következő év fele. Orbán Viktor hozzátette, most már kifele megyünk a járványból és nekünk magyaroknak a következő év közepéig kell kibírni. Szabadulni akarunk belőle, a szabadulás pedig június-július közepére érkezik el. Mint fogalmazott: a rosszkedvünk tele jövő nyárig tart. Íme a hivatalos videó interjú a beszélgetésről: