Header Ads

HIVATALOS! MOST jelentették be: 50 ezer forint EGYSZERI AJÁNDÉKPÉNZT kapnak EZEK A DOLGOZÓK köszönetképpen! Mutatjuk KIKNEK jár:


MOST jelentették be: 50 EZER ft EGYSZERI AJÁNDÉKPÉNZT kapnak EZEK A DOLGOZÓK köszönetképpen! Mutatjuk KIKNEK jár:
50 ezer forintos támogatásban részesülnek a drogérialánc magyarországi dolgozói 3000 magyar dolgozó kap támogatást példamutató helytállásáért.
A dm Magyarország 50 000 forint értékű egyszeri hozzájárulással támogatja dolgozóit, megköszönve az embert próbáló hónapokban nyújtott példamutató helytállást- írja a Pénzcentrum. A cég közleménye szerint a vállalat 3000 dolgozója részesül támogatásban, amire összesen 150 millió forintot költ a dm. Az összeget utalvány formájában mindenki megkapja beosztástól és bértől függetlenül az októberi fizetése mellé.
„Gazdasági közösségünket egyben szolidaritási közösségnek is tekintjük. Így a rendkívüli helyzetre és az előttünk álló kihívásokra tekintettel fontosnak tartjuk, hogy a lehetőségeinkhez mérten anyagilag is támogassuk munkatársainkat, ezzel is kifejezve hálánkat, azért, amit a közösség szolgálatában tettetek” – írta Csoknyainé Horváth Gertrud, a dm ügyvezetője a vállalat munkatársainak írt levelében.
loading...