Header Ads

Gálvölgyi Jánost halálosan megfenyegették, mert nyilvánosan EZT merte tenni.. Ki sem mer menni a lakásából, mert annyira.. Alig hisszük el, mi áll a háttérben:


Gálvölgyi Jánost halálosan megfenyegették: "Ígérték, hogy megvernek, lelőnek, meg hasonló kedvességeket, csupán azért mert.."
Gálvölgyi Jánost annak idején Rózsa György rajongói fenyegették meg halálosan a Kapcsoltam paródiája miatt. A 80-as évek sikerműsorát Rózsa György vezette 10 éven át. "A Kapcsoltam több dologban is újító volt: ez volt az első élő telefonos játék a Magyar Televízióban! Az első alkalom, amikor nem kellett a vetélkedők leendő játékosainak jelentkezni, próbajátékon részt venni, és ezért esetleg Pestre utazni. Mindenki azt érezhette, ma este ő is adásba kerülhet, játszhat és nyerhet. Méghozzá készpénzt! Nem hangszórót, könyvet, lemezt, színházjegyet, mint a korábbi vetélkedőkben, hanem pénzt! És nem is keveset! Ma már mosolygunk az összegen, de 10480 Ft akkoriban bizony egy-két-öthavi fizetés volt!" - írja könyvében Rózsa György. A sikerhez Gálvögyi János paródiája is hozzájárult, de a Rózsa György rajongók közül nem mindenki nézte jó szemmel. "Jöttek is a névtelen levelek. Elmondtak azokban ezek a névtelen jellemóriások mindennek. Ígérték, hogy megvernek, lelőnek, meg hasonló kedvességeket… A családomat is megfenyegették… hogy bántani merészeltem az ország Rózsa Gyurikáját. Hogy tehettem ilyen aljasságot?" - mondta a színész a Gálvölgyi című kötetben.
loading...