Header Ads

Felfoghatatlan hír érkezett! Váratlanul elhunyt a csodálatos magyar színészünk! - Nagyon sokan szerették és tisztelték! Te is ismered:


Felfoghatatlan hír érkezett! Váratlanul elhunyt a csodálatos magyar színészünk: 65 éves korában elhunyt Kelemen Csaba színművész – áll az egri Gárdonyi Géza Színház szomorú közleményében:
“Elhunyt Kelemen Csaba.
A Gárdonyi Géza Színház társulata megrendült lélekkel tudatja, hogy Kelemen Csaba színművész, kollégánk, ma hajnalban, 2020.október 26-án, 65 évesen elhunyt. 31 éve színházunk tagja, 1989-től játszott Egerben. A Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1980-ban szerzett diplomát, 1982-ig a debreceni Csokonai Színháznál, 1982-89-ig a budapesti Radnóti Miklós Színháznál volt szerződésben.

Az 1994-ben alakult Agria Nyári Játékok Kft. alapító tagja. Sok-sok szerepében őrizni fogja őt az emlékezet. Talán legkedvesebbjeként évtizedeken át játszotta Dobó István szerepét az Egri Csillagok című musical-ben. Hihetetlen, hogy az elmúlt nyáron utoljára…” – írták Facebook-oldalukon. A nagyszerű művész 31 évig szolgálta színházát és szórakoztatta az egrieket. Barátjaként szerette őt, az egyik leghíresebb magyar musicalszínész, Sasvári Sándor. Ő így búcsúzott tőle: “❤️ 🖤 Drága Barátom, Csabám, Ferencem, Jánosom! Isten Veled! Kimondhatatlan a fájdalom ami a lelkemben tombol! Hiányod felfoghatatlan!”
loading...