Header Ads

Fél éve titkolózik Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán: KIDERÜLT MI VAN KÖZTÜK! Erre tényleg senki nem számított! Miért titkolták EZT eddig? - Önök mit szólnak hozzá?


A Csillagtérkép című dal készültekor a szövegíró, Palya Bea azt mondta, hogy ez a szerzemény hozza meg Bereczki életébe a szerelmet. Az énekesnőnek igaza volt. Most pedig klip is készült a dalhoz. Már egy jó fél éve dolgozik titokban együtt Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán, akik most látták elérkezettnek az időt arra, hogy nyilvánosságra hozzák az első közös projektjük eredményét:
Egy csodaszép szerelmes dalt. A Csillagtérkép című dal Bereczki szerzeménye, a szöveget Palya Bea írta. „Amikor elkészült a szöveg, már akkor éreztük, hogy egy nagyon különleges dolog született, azonban még hiányzott belőle egy női hang, ami elemi erejű és lendületes. Azonnal Rúzsa Magdira gondoltam, aki hezitálás nélkül igent mondott a felkérésre” – meséli a Borsnak Bereczki Zoltán.

„Érdekes, hogy a dal szövegének megszületése után Palya Bea azt mondta nekem, hogy figyeljem meg, a Csillagtérkép, ami szerelemvárásról szól, hozza majd meg számomra a szerelmet. Nevettünk rajta, aztán januárban tényleg megtörtént. Döbbenetes” – teszi hozzá az énekes, majd így folytatja: „Nagyon jól működött Magdival a közös munka, akivel ez az első duettünk, de nem az első közös munkánk. 2010-ben mindketten részt vettünk az Összefogás dala az árvízkárosultakért műsorban.”
loading...