Header Ads

Ez most komoly? EDDIG tart a karantén és a korlátok? ITT A DÁTUM! EDDIG tarthat a karantén és eddig lesz velünk a koronavírus:


Koronavírus: 2022-ig maradhat a karantén, 2024-ig bármikor újraindulhat a járvány ,és ez még nem minden ! Részletek a cikkben:
A Harvard Egyetem tudósainak kutatása szerint a társadalmi távolságtartás szabályai – a “maradj otthon” rendeletek és a bezárt iskolák – 2022-ig érvényben maradhatnak az Egyesült Államokban, ha nem lesz hatásos oltóanyag a koronavírus ellen – írja a CNN. A kutatók a koronavírusról eddig ismert tények alapján tettek becslést erre, szerintük: az egészségügyi rendszer kritikus mértékű kapacitásnövelése vagy hatékony oltóanyag kifejlesztése nélkül 2022-ig érvényben maradhatnak a társadalmi távolságtartás szabályai. Ha a vírus látszólagosan eltűnne is, 2024-ig újabb járványhullám elindulásától kell tartanunk.
A kutatók szerint a korlátozások feloldása esetén nagyon gyorsan újra terjedne kezdene a vírus, szerintük valószínű, hogy évekig fenn kell tartani a társadalmi távolságtartás intézkedéseit, mely az egyik leghatékonyabb fegyver a járvány ellen. Rendkívül fontos kérdés még az is, hogy akik átestek a vírusfertőzésen, immunisak lesznek-e vagy sem a betegségre, mert még ez sem bizonyított tény. Megbízható teszteket kell fejleszteni ahhoz, hogy széles körben megvizsgálják, a fertőzésen átesettek vérében mennyi antitest van jelen és mennyi ideig, amely a vírus elleni védettséget biztosítja. Szintén érdekes kérdés lesz, hogy azok, akik már (elvileg) védettek, visszatérhetnek-e a társadalom normál működésébe, és ez nem okozza-e majd a társadalmak kettészakadását.-írta meg a http://budapestt1873.com
loading...