Header Ads

Dudás Miki: "Igenis büszke vagyok arra, hogy nem csak feleségem, de az anyósom is ágyba vittem, mert egy igazi férfi képes arra, hogy.. Felkavaró RÉSZLETEK:


Dudás Miki ezúttal is hozta a formáját, a legfeszültebb pillanatokban is megcsillogtatta utánozhatatlan humorérzékét. Pénteken késő este véget ért a Nyerő Páros 4. évada, melynek győztese elsöprő fölénnyel Rácz Jenő és Gyuricza Dóri lett. A győzelem sorsáról a már kiesett párosok dönthettek, akiknek egy titkos szavazáson kellett kiválasztaniuk, hogy Jenőéknek, vagy Heniéknek ítélik oda a Nyerő Páros 2020 címet.
A szavazatokat egy liftre emlékeztető titkos szobában kellett meghozniuk, amit az évad mókamestere, Dudás Miki nem hagyott szó nélkül.Általában örülök a liftes kalandoknak, de ennek most annyira nem
– mondta a világbajnok kajakos, melyre Balázs csak annyit reagált, hogy “viselkedj Miki, ketten lesztek csak”.
A lényeg azonban ezután következett, miután ugyanis párjával, Ivettel együtt elvégezték a dolgukat (azaz leadták a szavazatukat) a “liftből” kijőve Miki a következő mondattal próbálta oldani a feszültséget:
Drágám ez jobb volt mint anyósommal. Miki tehát tényleg nem változott semmit legutóbbi – szintén nagyon hatásos – “poénja” óta, amikor is azt firtatta, hogy ahol 60 centi kijön, ott bizony 60 centi be is megy.
loading...