Header Ads

Döbbenetes: Az utcán szülte meg gyermekét egy nő Pest megyében, ám amit UTÁNA tett az még helyszínelő rendőröket is megsiratta: EZ várhat a kegyetlen anyára: - Önök szerint méltó büntetést kapott?


A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki titkolt terhessége után egy bokros közterületi részen megszülte a gyermekét majd a sorsára hagyta, mert.. Mutatjuk a pontos részleteket:
A vád szerint a nő 2018 őszén esett teherbe, ennek ellenére a szülésre, illetve a gyermeknevelésre semmilyen módon nem készült. Állapotát a környezete előtt igyekezett titkolni. 2019. április 18-án – a terhesség 32-33. hetében – hasi görcsöt tapasztalt. Gödöllői otthonából ekkor sétálni indult, ám útközben érezte, hogy megindult a szülés. Ekkor egy két utca közötti füves területre ment, ahol egy bokor takarásában megszülte a gyermeket, akit azután magára hagyott – derül ki az ügyészség közleményéből.
Csak a véletlennek köszönhető, hogy az újszülöttet rövid időn belül felfedezték, de a testhőmérséklete így is már csupán 26 fokos volt. Amennyiben nem találják meg, a halála 1-2 órán belül bekövetkezett volna. A szülést követően a vádlott hazament, majd elvitte a kutyáját sétáltatni. A nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztályának munkatársai folytatták, akik pár napon belül azonosították és elfogták a nőt. Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség vádat emelt az anya ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt.
loading...