Header Ads

Borzasztó! 14 év körüli kislány maradványait találták meg a Balatonnál. A nyomozók megállapították, hogy az áldozat nem mást, mint...


Megdöbbentő felfedezést tett egy gombászó házaspár Szántódpuszta közelében, amikor a turistaútvonaltól nem messze egy bokros-fás területen egy nejlonzacskóra bukkantak, és emberi csontokra.
Bejelentést tettek a rendőrségen, majd nem sokkal ezután rendőrök fésülték át a környéket, sokáig vizsgálódtak – írja a sonline.hu. Az eset néhány hónappal ezelőtt történt, de a hatóságok még mindig igyekeznek megtudni, hogy kinek a földi maradványt találták meg Szántódpusztánál. A szakértői vizsgálatnak eddig annyit sikerült kiderítenie, hogy egy 13-14 év körüli kislány holttestéről van szó, akinek az állkapocs nélküli koponyacsontja és néhány bordacsontja került elő, és feltehetően az elmúlt 20 évben vesztette életét. A rendőrség igyekszik megtudni, kinek a holtteste került elő, és hogy történt-e bűncselekmény. A nejlonzacskó jelenléte a csontok alatt azonban több mint elgondolkodtató ebben a tekintetben. A nyomozók átnézik az eltűntek listáját az említett időszakban, hátha valami nyomra bukkannak. Abban azonban csak reménykedni lehet, hogy a csontokon a szakértők ráakadnak bármilyen sérülésre, ami esetleg megmutathatja a halál okát. Az ügyben jelenleg a siófoki rendőrkapitányságon közigazgatási eljárást folytatnak. Az esetről videó is készült, amint alább tekinthet meg:

loading...