Header Ads

BORZALMAS tragédia történt! Egy órával ezelőtt egy 70 éves nagymamát és 10 éves unokáját ütötték el az utcán.. - A vétkes sofőr megállás nélkül továbbhajtott, de ez még sajnos NEM minden:


Szörnyű tragédia! Egy órával ezelőtt borzalmas cserbenhagyásos baleset történt Szegeden a Tisza Lajos krt. egyik gyalogos átkelőhelyénél. A vétkes jármű lassítás nélkül továbbhajtott. Több szemtanú állítása szerint a sofőr valószínűleg a telefonját nyomkodhatta, ugyanis a lefelé nézett vezetés közben és későn vette észre a zebrán átkelő családot. Megpróbálta elkerülni az ütközést, de a jobb elejével így is eltalálta az egymás mellett közlekedő civileket. Az idős asszonynál a kiérkező medence törést állapítottak meg. A 11 éves gyermek az aszfaltba ütötte a fejét és eszméletét vesztette, rohammentő szállította kórházba. Az orvosok jelenleg is az életükért küzdenek.
A BRFK nyomravezetői díjat, 500.000 FT-ot ajánlott fel annak, aki érdemleges információval tud szolgálni. Elképzelhető, hogy a sofőr valamilyen befolyásoltság alatt volt, ezért nem állt meg.
A balesetet egy ilyen piros színű Opel Astra okozta! A rendszámának csak egy darabját sikerült megjegyeznie a szemtanúknak JY_-7__

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a gépjármű sofőrjéről, tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.
Osszátok, hogy minél több ember segíthessen a sofőr előkerítésében és felelősségre vonásában! Nem úszhatja meg szörnyű tettét.
loading...