Header Ads

Az M1-es autópályán tömegkarambol van! Több kilométeres torlódás alakult ki, 1 óra az átjutási idő. Nem fogják eltalálni, hogy ezúttal MI okozta ezt a nagy karambolt!


Több kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Óbarok térségében, ahol négy autó ütközött össze – közölte az Útinform szerda reggel. Nem fogják eltalálni, hogy ezúttal MI okozta ezt a nagy karambolt:
Azt írták, hogy a baleset a 44-es kilométernél történt. Lezárták a külső és a leállósávot. A baleset mögött 3 kilométeres a torlódás. A katasztrófavédelem azt közölte, hogy kettő autó is felborult. A vétkes sofőr elbóbiskolt a volánnál, és a csapadékos időben, mire feleszmélt belehajtott az előtte lévő autóba. Ez okozhatta a balesetet - közölte a tatabányai rendőrség. A tatabányai hivatásos és a bicskei önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. Országszerte csapadékos az idő. Az esőtől vizes utakon csökkenhet a látótávolság, nőhet a fékút.  Az olyan balesetek elkerülése érdekében, mint a mostani mindenképpen a tartsanak megfelelő követési távolságot. Az M3-as autópályán, a káli szakaszon a burkolatot javítják. A Vásárosnamény felé vezető oldalon Füzesabony térségében, a 121-es és a 124-es km között, a főváros felé vezető oldalon pedig Nagyfüged térségében, a 88-as km-nél, felmarják az aszfaltburkolatot. Mindkét munkaterületnél a belső sávot lezárták. A munkával kapcsolatosan, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 122-es km-nél lévő mezőszemerei pihenőt is lezárták. A 3-as főúton, Miskolcon, a 191-es km-nél az Arnóti körforgalomnál nagyfelületü burkolatjavítást végeznek! A félpályás lezárásoknál nappal jelzőőrök irányítják a forgalmat, torlódásokra lehet számítani.
CÍMLAPFOTÓ:ILLUSZTRÁCIÓ!
loading...