Header Ads

A szív MEGSZAKAD: A Gemenci busz kisodródott és eldőlt. Egy 80 éves néni feküdt a földön, szorosan mellette egy másik nővel.. Rendőr vagyok, de mikor megtudtam az okát nyelni kezdtem a könnyeimet..


Riasztottak, hogy buszbaleset történt egy sérült személlyel! Kiérkezve azonban nem egy, hanem két hölgy feküdt a padlón - Az oka megdöbbentő volt!
Utas balesethez riasztottak egy Gemenci autóbusz járathoz. Kiérkezve láttam, hogy a középső ajtóval szembeni padlórészen, egy 80 év körüli néni fekszik. Eszméleténél volt, kényelmetlennek tűnő testhelyzetben, mint később kiderült, a bordája törött volt. Mellette viszont ott volt még egy 40 év körüli hölgy, nem annyira kicsavart helyzetben mint az idős néni, de szintén fekvő helyzetben. Nagyon meglepődtem és először nem is értettem az okát, hiszen a bejelentést úgy kaptam, hogy egy sérült van. Így érdeklődve kérdeztem tőle, hogy mi történt. Mire a fiatalabb hölgy válasza ez volt:
"A mentők telefonon azt tanácsolták, ne mozgassuk, így ide feküdtem a néni mellé, és beszélgettünk."
Egy pillanatra elérzékenyültem! Nem mindennap találkozik az ilyen önzetlen cselekedettel! Egy megosztást igazán megérdemel a hölgy ezért a tettéért!
loading...