Header Ads

Szégyen? 17 év!! után VÉGRE ELKÉSZÜLT Cserháti Zsuzsa sírja! Egészen elképesztő, de ÍGY NÉZ KI most: - Önöknek mi a véleménye róla?


Budapest: Teljes titokban állították fel a 17 éve elhunyt Cserháti Zsuzsa (†55) különleges síremlékét – tudta meg a Blikk. A rokonok, barátok fogadalmat tettek: örökre homály fedi kilétét azoknak a mecénásoknak, akik anyagilag is támogatták, hogy a tragikus sorsú énekesnő fejfája helyett a különleges fotókerámiáról mosolyogjon vissza szeretteire és rajongóira. Mint azt a Blikk megírta: Cserháti régi barátja és munkaadója, Krasznai László évekkel ezelőtt kezdte tervezni, hogy legyen sírköve az énekesnőnek. Cserháti fia, Szirtes Krisztián (45) szerint csak néhányan segítettek abban, hogy végül idén szeptemberben a Farkasréti temető művészparcellájában felállították édesanyja sírkövét. – Krasznai Laci a temetés után kezdte szervezni a dolgot, együtt választottuk ki édesanyám fényképét. Azután sok minden közbejött, válság, technikai akadályok, pénz- és időhiány. Tudtuk, hogy évekbe telik majd a megvalósítás, de most végül összejött. 
A sír régen, ezt is sokat csinosították a rokonok 
Kerestük Horváth Charlie-t (74), aki rengeteget segített Cserhátinak, és a szóbeszéd szerint hozzájárult a síremlékhez, de nem kívánt erről nyilatkozni. Következzen a sír jelenlegi végleges formájában:
Mostantól az énekesnő mosolyog vissza sírkövéről a szeretteire és rajongóira.
loading...