Header Ads

SZÖRNYŰ tragédia Kecskeméten: A család kutyája féltékeny volt a 12 napos kis Ádámkára, ezért OLYAN dolgot tett, ami az egész családot tönkretette:

Egy csecsemő érkezése mindenki életét képes felforgatni és megváltoztatni, amivel egyébként nincs is gond, hiszen normális dolog. Azoknál a családoknál, ahol még kutya is van, mindig résen kell lenni, több olyan szörnyű esetről is lehetett már hallani, hogy a család kutyája bántotta, esetenként megölte a gyermeket.

A képen látható kutya Borisz névre hallgat, aki egy meleg augusztus végi napon felfigyelt a kertben szundikáló alig 12 napos csecsemőre, aki a kis kosarában szunyókált a friss levegőn.
"Ez egy “rémálom” volt, mondta a kisbaba nagybátyja Zoltán, aki azóta is a család mellett van, hogy segítsen nekik átvészelni ezt a szörnyű tragédiát. “Azt hiszem féltékeny volt, amikor hazahozták az újszülöttet és csak ez vezérelhette. Vagy talán azt hitte, hogy a baba egy játék, egy apró dolog, amivel azt csinálhat, amit csak akar.” - mesélte könnybe borultan a rokon. Az eset után a kis Ádámka szüleit gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsították. Jelenleg előzetes letartóztatásban vannak. A kutya a kisbabát megharapta és megcsonkította a végtagjait. A picit azonnal kórházba szállították, de ott belehalt sérüléseibe! A szakemberek mindig arra kérik a kutyás családokat, ahol kisgyerek is él, hogy soha, egyetlen pillanatra se hagyják őket kettesben, felügyelet nélkül, még akkor sem, ha a kutya mindig is egy szelíd, jól nevelt állat volt.
 - Önök szerint ilyen esetben ki vonható teljes joggal felelősségre?
loading...