Header Ads

Szabó Zsófi megmutatta félvér kisbabáját. Azonnal támadni kezdték szegény csöppséget..! Ez szörnyű, a szívünk megszakad! Hogy lehet ILYET mondani egy kisbabára? Pedig nézzétek milyen édes:


A kis Mendelt már eddig is láthattuk pár cuki fotón, de így még nem mutatta meg édesanyja. A kismama és a bébi is sugárzik a boldogságtól! A műsorvezető és férje bő egy hónappal ezelőtt jelentette be a hírt, hogy megszületett a kisfiuk, aki különleges nevet kapott.
Ennek okairól akkor írtunk is. Nem tudjuk mi van az emberekkel, de a származása miatt sokan nyomdafestéket nem tűrő szavakkal támadták a kisbabát. Párat idézünk Szabó Zsófi instagram oldaláról:
"- Kár volt megszületni neki, még egy cig@nnyal több.." "Gratulálok annak a nőnek, aki egy romának szül gyereket..." pár komment a sok közül.. Mi van veletek emberek? Szomorú, hogy valakik ebben lelik örömüket. Most pedig itt a fotó a gyönyörű anyukáról és kisfiáról, akik a Story magazinnak pózoltak, és hamarosan a komplett anyagot láthatjuk róluk a bulvár címlapon. Addig is Zsófi instagramján csodálhatjuk őket. Nézzék milyen édes:
loading...