Header Ads

PÁR PERCE JÖTT! Orbán Viktor bejelentése: ÚJ SZIGORÍTÁS JÖN OKTÓBER 1-TŐL! Jövő hónaptól KÖTELEZŐ lesz EZ IS:


16 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 11 825 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. 
Ahogy az új fertőzések adatai is figyelmeztetnek, a járvány nem ért véget, a második hullám hazánkat is elérte, az aktív fertőzöttek száma ismét emelkedik, ezért nagyon fontos továbbra is a fegyelmezettség, a beutazási korlátozások és az általános higiénés szabályok betartása. Október 1-től kötelező lesz lázat mérni belépéskor az iskolákban, szerdán döntenek a tesztek hatósági áráról. Orbán Viktor videón foglalta össze az Operatív Törzs szombati ülésének eredményeit. Erős reggelként jellemezte Orbán Viktor az Operatív Törzs mai ülését, aminek eredményeit Facebookon jelentette be:
Több, mint 10 ezer szabad kórházi ágy van.Október 1-től kötelező lesz az iskolákba belépés előtt hőmérsékletvizsálatot végezni.A szerdai kormányülésen döntenek majd arról, mi lesz a hatósági ára a koronavírus-teszteknek.Ingyenessé fogják tenni az influenza elleni védőoltást.Ha romlana a helyzet, a lélegeztetőkészülékek rendben vannak Ellátatlanul egyetlen magyar ember sem marad, ha elkapja a koronavírust-írta meg a https://mfor.hu/
loading...