Header Ads

Gáspár Laci is koronavírusos lett! Megható bejelentést tett ezekben a nehéz időkben: EZ az egész országot érinti most.. - Aki egyetért vele adja tovább és egy szívecskével fejezze ki!


Nem lehet jelen Gáspár Laci az Álarcos énekes második évadának következő felvételein, miután koronavírus tesztje pozitív lett. Az első és a második adásban Laci látható lesz, mivel ezeket felvették már, a harmadik és negyedik adást érinti szereplésének hiánya.
Laci jelenleg tünetmentes, otthoni karanténban van - írta közleményében az RTL Klub.
“Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Nehéz időszak ez, nagyon nehéz... Azt tanácsolom minden polgártársamnak, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Ez nem játék, most az életünkről van szó! Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen" - mondta Gáspár Laci.
Amíg Laci a stúdióban nem lehet jelen, az érintett adásokban „vendég-nyomozók” veszik át a feladatát. Fontos kiemelnünk, hogy az elvégzett kontaktkutatás nem vezetett a stáb tagjaihoz, ugyanis Laci az Álarcos énekes második adásának felvétele (08.22.) óta nem érintkezett velük. Ennek ellenére a produkció gyártója azonnali szűrést végeztetett többek között a nyomozókon és a műsorvezetőn, aminek eredménye negatív lett, így a műsor felvétele a gyártó által bevezetett és a már eddig is érvényben lévő szigorú egészségügyi szabályok betartásával megtörténik, amelyek közül a legfontosabbak:
a folyamatos fertőtlenítés, a hőmérsékletmérés, szájmaszk viselése, a kötelező távolság betartása.
Forrás: RTL Klub
loading...