Header Ads

DRÁMA: Nagyon rossz hír érkezett a Művésznő állapotáról! Törőcsik Mari feladta a harcot?! Isten kezében van már?


Most érkezett a rossz hír Törőcsik Mariról. Törőcsik Mari nemrég még jó egészségi állapotnak örvendett, de sajnos rossz fordulatot vettek a dolgok:
Az Ac News telefonon kereste fel a Nemzet Színészét, de csak az ápolóját érték el, aki elmondta, hogy a művésznő gyengélkedik. „Hosszú éjszakája volt, nem is nagyon aludt. Tegnap köhögő rohama volt, ami miatt kórházba kellett vinni. Elvégezték a szükséges vizsgálatokat, aztán hazaengedték. Most itt vagyok mellette, de nem is nagyon akart ma még velem sem beszélni. Alszik… pihen. Nem tudni mikor fog felkelni, kiszámíthatatlan, hogy mikor van ébren – mondta szomorúan az ápolónő, aki kérdésünkre, azt is elárulta, hogy nem kell aggódni, nem koronavírusos megbetegedésről van szó. – Reménykedünk, hogy pár nap alatt rendbe jön, ő egy erős nő.”
„Vannak nehezebb napok, és könnyebbek is, mikor milyen az időjárás. Most kifejezetten jól vagyok, gyűjtöm az erőmet, mert nagyon jó lenne újra színpadon állni, de ez még a jövő nagy kérdése. Nagy öröm, ha jönnek látogatók, már fogadhatom pár szerettemet. Jönnek az unokák is, ami mindig nagy boldogság” – mondta nemrég a Blikknek.
loading...