Header Ads

DRÁMA: 108 szúrással végzet a kis Laurával a saját "édesanyja".. És SAJNOS más is történt.. A kicsi bűne csupán ENNYI volt:


108 szúrással végzet a kis Laurával a saját anyja. A kicsi bűne csupán Ennyi volt.. 108-szor szúrta gyermekébe a bicskát még 2015-ben Á. Anikó egy tatai panzióban.
A nő azért lett ennyire mérges, mert a ks Laura elárulta neki, hogy apukája új párját is anyának szólítja. A több liter pezsgőt elfogyasztó, gyógyszerfüggő Anikó előkapta a kést, és már szúrta is a gyermeket, ahol csak érte. Utána paplannal betakarta a holttestet, és elaludt. A panzió dolgozóinak feltűnt, hogy reggel a kislány nincs az anyjával, gyanakodni kezdtek, majd hívták a rendőrséget. Addigra a kislányt nevelő apa is bejelentést tett, nem érte el volt párját telefonon, és ez nagyon rossz érzésekkel töltötte el. A kiérkező nyomozókat sokkolta, amikor meglátták, hogy mit tett kislányával a nő. Kihallgatni csak később tudták, mert még akkor is bódult volt, amikor rátörték a panzióban az ajtót. A szörnyű tragédia előzménye az volt, hogy az asszony hosszan könyörgött volt párjának, legalább egy hosszú hétvégére engedje, hogy együtt legyen a kislánnyal.
A férfi nem szívesen engedett alkohol- és gyógyszerfüggő exének, de miután a nő talált munkát, és állítása szerint a függőségéből is kilábalt, Laura édesapja úgy gondolta, ad neki egy esélyt. Á. Anikó új párja a Blikknek a szörnyű gyilkosság után azt mondta: a nő nagyon készült a találkozóra, rengeteg közös programot is kitalált a hosszú hétvégére. Ám amint a tatai szállásra értek, inni kezdett. A dolgozók szerint több liter pezsgőt vedelt be, annyira lerészegedett, hogy nem adtak neki több alkoholt. A bíróságon valós életfogytiglanira ítélték az asszonyt, így ma ő az egyetlen nő idehaza, akinek reménye sincs a szabadulásra.
loading...